Publicerad 2019-03-15

Det är snart dags att åter samla kollegorna, sponsorerna och branschfolket för årets Grisstämma.

Program och paketalternativ

 

Anmälningstiden har gått ut men vi välkomnar naturligtvis alla som vill komma! Vi kan från den 26/4 ej garantera hotellrum

men finns det rum kvar så ordnar vi det. Titta på alternativen i länken ovan så ser ni vilket paket ni ska ange i mailet.

Skriv sen anmälan och fullständiga kontaktuppgifter samt faktureringsadress i mail till

Ann- Louise Nilsson

Telefon: 073-052 96 47
Epost: onsjolantbruk@gmail.com

I år är Skaraborgs Grisproducenter värdar för Sveriges Grisföretagares årsstämma 2019. Vi träffas i Skövde 27- 29 maj för att ta del av intressanta föredrag, utbyta erfarenheter, träffa vänner och kollegor samt knyta nya kontakter.

Stämman hålls på tisdag den 28 maj, men vi startar igång redan kvällen innan med en härlig grillkväll med mingel och musik på Golfrestaurangen i Skövde.

På tisdagen samlas vi i det centralt belägna kulturhuset i Skövde för stämmoförhandlingar, seminarier och träff med sponsorerna. Det kommer hållas flera olika seminarier som man kan välja mellan. Vi äter en god lunch i kulturhuset från den närbelägna restaurangen Sällskapet. Senare på kvällen är det dags för Stämmobankett i den vackra festvåningen på Scandic hotell Billingen mittemot Kulturhuset. Där kommer vi mingla och äta en utsökt trerättersmiddag med underhållning av bandet Janes Bomb. Efter middagen bjuds det upp till dans i danslokalen.

Dagen efter är det hemfärd efter frukost. Eller om man vill stanna kvar och testa Skövdes shoppingutbud.

Mer om arrangemanget och anmälningsinformation hittar du i nästa nummer av Grisföretagaren.

Vi önskar er varmt välkomna till det
försommargrönskande, bördiga Skaraborg och Skövde vid Billingens sluttning.

Peter Eriksson

Skaraborgs grisproducenter

Ingemar Olsson

Ordförande Sveriges Grisföretagare